Bezpečnostní politika informačního systému HYPO stavební spořitelny, a. s. - Svobodová, Dagmar (2007)
Zpracovaná analýza bezpečnostní politiky informačního systému HYPO stavební spořitelny, a. s. Vyhodnocuje zjištěné skutečnosti a zpracovává návrhy na řešení v případě zjištěných nedostatků