Bezpečnostní politika informačního systému HYPO stavební spořitelny, a. s. - Svobodová, Dagmar; Barták, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Zpracovaná analýza bezpečnostní politiky informačního systému HYPO stavební spořitelny, a. s. Vyhodnocuje zjištěné skutečnosti a zpracovává návrhy na řešení v případě zjištěných nedostatků
Vedoucí práce: Jiří Barták
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses