Aplikace pro snadnou tvorbu key intelligence topics - Lisý, Martin (2007)
Práce popisuje proces vývoje aplikace, která usnadňuje způsob tvorby key intelligence topics v Tovek Tools. Tovek Tools je soubor desktopových aplikací pro vyhledávání a analýzu velkého objemu textových informací z různorodých informačních zdrojů