Aplikace pro snadnou tvorbu key intelligence topics - Lisý, Martin; Trnka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje proces vývoje aplikace, která usnadňuje způsob tvorby key intelligence topics v Tovek Tools. Tovek Tools je soubor desktopových aplikací pro vyhledávání a analýzu velkého objemu textových informací z různorodých informačních zdrojů
Vedoucí práce: Daniel Trnka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses