Navržení reportovacího nástroje pro IS firmy Rosta a spol. - Choutková, Veronika (2007)
Bakalářská práce se zabývá analýzou projektu návrhu reportovacího nástroje ve spolecnosti Rosta a spol. Cílem bakalářské práce je navržení flexibilního nástroje pro reporting a monitorování dat, který bude urcen pro IS firmy Rosta a spol. na základe jejích požadavku a na základe analýzy problému. Obsahem bakalářské práce je pojednání obecne o problematice Business Intelligence a seznámení s rešením Business Objects. Bakalářská práce pak prináší specifikaci požadavku firmy Rosta a spol. na reportovací a monitorovací nástroj a analyzuje problém v IS dané firmy, na jehož základe je treba zvolit vhodný nástroj