Naprogramování internetového obchodu včetně administračního systému - Vostrý, Jan (2007)
Naprogramování univerzálních modulů internetového obchodu (nákupní košík, registrace uživatelů, správa objednávek...) a administračního systému pro správu obchodu s ohledem na bezpečnost aplikací. Moduly budou splňovat základní funkční požadavky, budou vzájemně spolupracovat a bude možné je použít pro konkrétní zakázku na tvorbu internetového obchodu, což ušetří čas a práci