Naprogramování internetového obchodu včetně administračního systému - Vostrý, Jan; Jenickova, Katerina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Naprogramování univerzálních modulů internetového obchodu (nákupní košík, registrace uživatelů, správa objednávek...) a administračního systému pro správu obchodu s ohledem na bezpečnost aplikací. Moduly budou splňovat základní funkční požadavky, budou vzájemně spolupracovat a bude možné je použít pro konkrétní zakázku na tvorbu internetového obchodu, což ušetří čas a práci
Vedoucí práce: Katerina Jenickova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses