Použití kvantitativních metod v odpadovém hosposdářství v ČR - Hendrych, Igor; Pátek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku odpadového hospodářství ve městě Opava. V první části je popsán vývoj obalů a odpadů, dále pak situace v ČR, kde jsou uvedeny základní ifnormace o třídění v ČR. V druhé části je zhodnocena situace v Opavě. Po kauzální analýze jsou definována kritéria a pomocí metod vícekriteriálního rozhodování jsou jednotlive varianty vyhodnoceny. Dále je navržená nová koncepce, která je porovnána se stávající situací. Výsledek a porovnání jsou komentovány ve vyhodnocení. Cílem této práce je navrhnout nový systém třídění a recyklace na území města Opavy a v jeho blízkém okolí
Vedoucí práce: Jiří Pátek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses