Vizuální prezentace firmy Fighter - Hanilec, Filip; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá možnostmi firem, jak o sobě dát vědět a zaujmout potencionálního zákazníka. Práce je zaměřená především na prezentaci firmy pomocí tištěných materiálů. Podrobně je zde popsán postup vedoucí k zhotovení katalogu produktů. Jsou zde popsány nejen technické detaily tisku v komerčních tiskárnách, ale i způsoby úpravy obrazů. Dále jsou zde ukázány příklady reklamy v časopisech a tištěné letáky
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; grafika; tisk; bachelor's theses; prints; press