Integrace a využití datových struktur ekonomického systému POHODA v podnikovém informačním systému menší obchodní firmy. - Koreňová, Zuzana; Knížková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce analyzuje možnosti propojení existující báze dat ekonomického systému POHODA s dalšími složkami širšího informačního systému, jako je internetová prezentace anebo elektronické obchodování a zároveň řeší vhodnou reprezentaci účetních dat tak, aby mohla být základem manažerského řízení podniku a informačním zdrojem pro podporu rozhodování, vytváření statistik prodeje, sledování a plánování zásob
Vedoucí práce: Iva Knížková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses