Optimalizace business procesu vybrané firmy - Subachev, Mikhail (2007)
Diplomová práce popisuje prubeh projektu optimalizací business procesu firmy INSIA s.r.o. Jako základ se používá metodika reengineeringu podnikových procesu M. Hammera a J. Champyho. Práce obsahuje detailní popisy vybraných podnikových procesu, jejích podrobnou analýzu, optimalizacní návrhy a kalkulaci nákladu na implementací navržených zmen