Návrh a užívání prototypu CarPC - osobního počítače v automobilu - Poludvorná, Lucie; Julisova, Katerina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Ve své práci jsem chtěla přiblížit osobní počítač do auta - zkráceně nazývaný CarPC. První část je věnována možnostem sestavení hardwarové části počítače, druhá část se zabývá softwarovými aplikacemi, které lze v takovémto počítači využít. V textu jsou uvedeny i vlastní poznámky ke kompatibilitě jednotlivých komponent, v závěru se zabývám dalším možným využitím. V práci jsem čerpala ze skušeností s testováním tohoto počítače, které jsem získala během své praxe
Vedoucí práce: Katerina Julisova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses