Realizace fotografických potřeb ve firemní praxi - Dvořáčková, Lucie (2007)
Práce se zabývá analýzou fotografických potřeb firem, zhodnocením dílčích variant řešení a následným návrhem řešení komplexního, prezentovaného ve třech finančních alternativách