Realizace fotografických potřeb ve firemní praxi - Dvořáčková, Lucie; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá analýzou fotografických potřeb firem, zhodnocením dílčích variant řešení a následným návrhem řešení komplexního, prezentovaného ve třech finančních alternativách
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; fotografie; bachelor's theses; photography