Monitoring serverů s operačním systémem FreeBSD, jeho aplikací a služeb - Čejka, Zdeněk; Vronková, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
V této práci na téma Monitoring serverů s operačním systémem FreeBSD, jeho aplikací a služeb bude provedo nastavení služeb Apache, MySQL, Courier-IMAP, Postfix a ProFTPd a jejich monitoring. Sledováby budou také čísti systému nezbytné k jeho chodu. Práce je rozdělěna do dvou částí: nastavení monitorovaných služeb a aplikací a samotného monitoringu. Nastavení služeb je členěno do kapitol. Každé službě je věnována jedna. V těchto kapitolách je zahrnuto jak nastavení službeb, tak jejich popis a funkce. Část věnovaná monitoringu přináší informace o výstupních datech. Posuzován bude význam výstupů a jejich správné čtení. V této části budou uvedeny případné chyby ve výstupech a jejich řešení. Dále zde bude prezentována interpretace výstupů s ohledem na její různé formy
Vedoucí práce: Lada Vronková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses