Návrh online webové aplikace pracující s podkladovou databází umístěnou na internetovém serveru - Fuchs, David; Jeníčková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
návrh aplikace, návrh GUI, tvorba skriptů
Vedoucí práce: Kateřina Jeníčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; databáze; bachelor's theses; databases