Návrh a vývoj aplikace pro internetový obchod - Jandák, Miroslav; Horký, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Cílem této práce je navrhnout a naprogramovat základní řešení webové aplikace sloužící jako internetový obchod. Aplikace je vyvinuta pomocí techologií ASP.NET 2.0 a MS SQL Server 2005. Součástí práce je specifikace požadavků, fyzický model databáze a popis, jak jsou řešeny jednotlivé funkčnosti včetně ukázek scriptů v jazyce C# případně SQL. V závěru práce je nastíněno, kam by měl směřovat další další vývoj
Vedoucí práce: František Horký
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses