Analýza a specifikace požadavků na IS podniku průmyslového typu - Kuběna, Lubomír; Kučerová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zaměřuje na konkrétní firmu podnikající v oblasti strojírenství. Zaobírá se zejména analýzou procesů, událostí a hlavních informačních toků. Na základě analýzy specifikuje požadavky na informační systém. Mimo jiné zahrnuje i přehled organizační struktury a ekonomických údajů, SWOT analýzu a popis využívaných informačních zdrojů a technologie včetně jejich aplikace v organizaci
Vedoucí práce: Helena Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analýza; bachelor's theses; analysis