Databázová aplikace pro Call Cehtrum - Klíma, Jiří; Julišová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato bakalářská práce se zabývá aplikací pro evidenci hovorů Call Centra společnosti CAC Leasing. Část práce je věnována stávající aplikaci, která se používá v Call Centru. Analyzuje její užití, funkce, seznam položek, které eviduje, a specifikuje nevyhovující parametry a vlastnosti, které se negativně projevují v praxi. Hlavní úkol práce je navrhnout novou databázovou aplikaci, která bude řešit zjištěné konkrétní nedostatky s ohledem na maximální zvýšení efektivity práce uživatelů a minimální náklady
Vedoucí práce: Kateřina Julišová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analýza; Delphi (software); MySQL (databázový systém); bachelor's theses; analysis; Delphi (software); MySQL (database system)