Fotografie jako nástroj vizuální strategie mezinárodních společností působících v oblasti mobilních komunikací - Přibylová, Šárka (2007)
Bakalářská práce se zabývá fotografií, jako nástrojem vizuální strategie. Práce představí teorie z biologie, kompozice, psychologie a barev. V experimentu jsou teorie zkoumány a dokázány v praxi. Experiment je částečně zaměřen na mezinárodní společnosti, které působí v oblasti mobilních komunikací