Fotografie jako nástroj vizuální strategie mezinárodních společností působících v oblasti mobilních komunikací - Přibylová, Šárka; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zabývá fotografií, jako nástrojem vizuální strategie. Práce představí teorie z biologie, kompozice, psychologie a barev. V experimentu jsou teorie zkoumány a dokázány v praxi. Experiment je částečně zaměřen na mezinárodní společnosti, které působí v oblasti mobilních komunikací
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; fotografie; zlatý řez; bachelor's theses; photography; golden section