Zpracování uživatelských požadavků (akceptační řízení a vývoj aplikace) v softwarové firmě - Tománek, Petr (2007)
Bakalářská práce se zaměřuje na popis procesu zpracování uživatelských požadavků při vývoji specializovaného software na evidenci agendy klientů využívajících služeb penzijního fondu skupiny ING Group. Popis je doplněn příklady z praxe a v závěrečné části je provedeno zhodnocení používaných postupů