Zpracování uživatelských požadavků (akceptační řízení a vývoj aplikace) v softwarové firmě - Tománek, Petr; Julišová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zaměřuje na popis procesu zpracování uživatelských požadavků při vývoji specializovaného software na evidenci agendy klientů využívajících služeb penzijního fondu skupiny ING Group. Popis je doplněn příklady z praxe a v závěrečné části je provedeno zhodnocení používaných postupů
Vedoucí práce: Kateřina Julišová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses