Bezpečnost webových aplikací (PHP) implementace zabezpečení - Císař, Daniel; Jeníčková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce pojednává o běžných bezpečnostních ohrožních webových aplikací, kterou jsem napsané v programovacím jazyce PHP. Nabízí přehled následujících útoků: XSS, CSRF, SQL injection, session stealing, session fixation. V práci je uvedeno, jak se těmto útokům vyvarovat či minimalizovat jejich riziko
Vedoucí práce: Kateřina Jeníčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; PHP (programovací jazyk); bachelor's theses; PHP (programming language)