Problematika oceňování společností - Kaška, Jan; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce pojednává o problematice oceňování těžařských společností. Je zaměřena na oceňovací přístupy a konkrétní specifika v metodice oceňování těžařských společností. V práci je rozpracován příklad ocenění kanadské společnosti Taseko těžící měď. Použité techniky zahrnují použití metody čisté současné hodnoty, tržního porovnání a modelu oceňování opcí
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses