Finanční analýza ve výrobním podniku - Peterová, Lenka (2008)
Cílem této finanční analýzy bylo zhodnotit finanční situaci v daném podniku mezi roky 2002-2004. Používala jsem běžné postupy finanční analýzy,jako je horizontální a vertikální analýza účetních výkazů či poměrové ukazatele apod