Finanční analýza ve výrobním podniku - Peterová, Lenka; Schönfeld, Jaroslav; Souček, Milan, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této finanční analýzy bylo zhodnotit finanční situaci v daném podniku mezi roky 2002-2004. Používala jsem běžné postupy finanční analýzy,jako je horizontální a vertikální analýza účetních výkazů či poměrové ukazatele apod
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses