Finanční analýza podniku JIP - Papírny Větřní, a.s. - Marešová, Andrea; Henkl, Dan; Morong, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabýva finanční analýzou podniku JIP - Papírny Větřní, a.s. v období od začátku roku 2003 do konce roku 2006. Teoretická část vymezuje postupy finanční analýzy použité v aplikační části. V aplikační části je provedena horizontální a vertikální analýza, analýza poměrových ukazatelů, bilančních pravidel, ukazatelů pro měření výkonnosti firmy, EVA a mezipodnikové srovnání
Vedoucí práce: Dan Henkl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses