Finanční analýza společnosti SoLana, s.r.o. - Langerová, Anna (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou finanční situace společnosti SoLana, s.r.o. Teoretická část vysvětluje základní pojmy a metody finanční analýzy potřebné pro posouzení finančního zdrávi společnosti. Praktická část je zaměřená na samotnou finanční analýzu vybrané společnosti, která obsahuje výpočet absolutních a poměrových ukazatelů. Závěr práce obsahuje shrnutí všech poznatků z jednotlivých analýz a návrh doporučení pro další finanční řízení společnosti