Finanční analýza společnosti SoLana, s.r.o. - Langerová, Anna; Boukal, Petr, 1962-2022; Brokeš, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou finanční situace společnosti SoLana, s.r.o. Teoretická část vysvětluje základní pojmy a metody finanční analýzy potřebné pro posouzení finančního zdrávi společnosti. Praktická část je zaměřená na samotnou finanční analýzu vybrané společnosti, která obsahuje výpočet absolutních a poměrových ukazatelů. Závěr práce obsahuje shrnutí všech poznatků z jednotlivých analýz a návrh doporučení pro další finanční řízení společnosti
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses