Finanční analýza - Coca Cola Beverages, s.r.o. - Biegoňová, Veronika (2008)
Cílem této práce je analýza finančního zdraví společnosti Coca Cola Beverages, s.r.o. První část je věnována teoretickému popisu, ve druhé pak dochází k samotné analýze společnosti