Finanční analýza - Coca Cola Beverages, s.r.o. - Biegoňová, Veronika; Kopalová, Helena; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je analýza finančního zdraví společnosti Coca Cola Beverages, s.r.o. První část je věnována teoretickému popisu, ve druhé pak dochází k samotné analýze společnosti
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses