Pohledy na hodnocení výkonnosti NNO - Suchý, Jiří; Vávrová, Hana, 1970-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce přináší náhled na hodnocení výkonnosti nestátních neziskových organizací. Skládá se z teoretické části, která shrnuje východiska interní analýzy výkonnosti NNO, a z části aplikační, která se zabývá konkrétními příklady analýzy a konkrétními výstupy této analýzy
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses