Finanční analýza společnosti Brisk Tábor, a.s. - Dvořáková, Tereza (2008)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti BRISK Tábor, a.s. z pohledu externího uživatele, nalezení silných a slabých stránek hospodaření podniku a nezávislé posouzení jeho finanční stability