Finanční analýza společnosti Brisk Tábor, a.s. - Dvořáková, Tereza; Boukal, Petr, 1962-2022; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti BRISK Tábor, a.s. z pohledu externího uživatele, nalezení silných a slabých stránek hospodaření podniku a nezávislé posouzení jeho finanční stability
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses