Finanční analýza společnosti SIM s r.o. - Marková, Lucie (2008)
Cílem bakalářské práce je shrnutí finanční situace společnosti SIM s r.o. Metodologická část práce vysvětluje základní metody finanční analýzy. Praktická část je zaměřena na finanční analýzu společnosti SIM s r.o. a výpočet stavových a poměrových ukazatelů. Závěr shnuje dosažené poznatky a doporučení pro další finanční řízení firmy