Zajištění kvality stavebních materiálů - polykarbonátové desky - Kuchařová, Jana; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce je zaměřena především na polykarbonátové desky používané ve stavebnictví. Objasňuje problémy zajištění specifických charakteristik polykarbonátových desek pro uživatele. Poskytuje komplexní informace o daném tématu a to včetně stručného popisu výroby, použití, specifických vlastností, skladování a montáže polykarbonátových desek. Zabývá se rovněž problematikou recyklace
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses