Finanční analýza podniku KOOL Trading, spol. s r. o. - Doskočilová, Kristýna (2008)
Cílem práce je provést finanční analýzu podniku za využití absolutních a poměrových ukazatelů, Du Pontova rozkladu, ukazatelů predikce finanční tísně, ekonomických normálů a ekonomické přidané hodnoty. V závěru bude provedeno srovnání s odvětvím a identifikace slabých a silných stránek podniku