Finanční analýza podniku KOOL Trading, spol. s r. o. - Doskočilová, Kristýna; Cimický, Jan; Chýna, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je provést finanční analýzu podniku za využití absolutních a poměrových ukazatelů, Du Pontova rozkladu, ukazatelů predikce finanční tísně, ekonomických normálů a ekonomické přidané hodnoty. V závěru bude provedeno srovnání s odvětvím a identifikace slabých a silných stránek podniku
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; likvidita; zadluženost; bakalářské práce; liquidity (economics); debt; bachelor's theses