Dlouhodobý hmotný majetek dle českých účetních předpisů a IAS/IFRS - Šebestová, Anna; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá problematikou dlouhodobého hmotného majetku v pohledech české účetní legislativy a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví včetně Mezinárodních účetních standardů a interpretací. První dvě kapitoly popisují dlouhodobý hmotný majetek podle každé účetní úpravy zvlášť. Poslední kapitola je věnována porovnání obou úprav, zejména vymezení rozdílů při ošetření problematiky pořízení, oceňování, užívání a odpisování dlouhodobého hmotného majetku
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses