Finančná analýza podniku Stock Plzeň, a.s. - Chrobáková, Petra; Krauseová, Jaruše, 1944-; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práca sa zaoberá spracovaním finančnej analýzy podniku Stock Plzeň a.s.. Sú v nej spracované nielen základné analytické postupy - horizontálna analýza a verikálna analýza, ale aj pomerové ukazovatele, analýza pracovného kapitálu, Du Pontová analýza, quick test, index IN01 a ekonomická pridaná hodnota EVA. Ďalej práca obsahuje porovnanie podnikových výsledkov s výsledkami v odbore priemyslu
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses