Netradiční formy investování - Maňáková, Helena (2008)
Bakalářská práce pojednává o netradičních formách investování vzhledem k aktuálně nejvíce diskutovaným tématům jako jsou investice do vína, investice do vody, investice do zlata, investice do umění, investice do aut, sportovní sázení a sázení v kasinu