Netradiční formy investování - Maňáková, Helena; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce pojednává o netradičních formách investování vzhledem k aktuálně nejvíce diskutovaným tématům jako jsou investice do vína, investice do vody, investice do zlata, investice do umění, investice do aut, sportovní sázení a sázení v kasinu
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses