Public Private Partnership v České republice - Tomášková, Lucie (2008)
První část je zaměřena na definování základních pojmů a vztahů souvisejících s problematikou partnerství veřejného a soukromého sektoru. Druhá část se zabývá procesem projektu (typy a formy realizace). Třetí část je věnována výhodám, nevýhodám a analýze možných rizik. Čtvrtá část obsahuje analýzu současného stavu realizace a využití PPP projektů, kde jsou zároveň uvedeny i příklady. Pátá část se prakticky zabývá příkladem návrhu pilotního projektu – dálnice D3 (Tábor – Bošilec)