Public Private Partnership v České republice - Tomášková, Lucie; Sieber, Patrik, 1977-; Štrup, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
První část je zaměřena na definování základních pojmů a vztahů souvisejících s problematikou partnerství veřejného a soukromého sektoru. Druhá část se zabývá procesem projektu (typy a formy realizace). Třetí část je věnována výhodám, nevýhodám a analýze možných rizik. Čtvrtá část obsahuje analýzu současného stavu realizace a využití PPP projektů, kde jsou zároveň uvedeny i příklady. Pátá část se prakticky zabývá příkladem návrhu pilotního projektu – dálnice D3 (Tábor – Bošilec)
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; veřejný zájem; bakalářské práce; public interest; bachelor's theses