Vývoj veřejných financí v SRN od roku 2000 - Opičková, Mirka; Karpová, Eva; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem práce je seznámit čtenáře s teoretickými i praktickými aspekty veřejných financí ve Spolkové republice Německo v souvislosti s realizovanými reformami. Stěžejní kapitolou práce jsou reformy vedoucí ke konsolidaci veřejných financí. Jedná se o reformy pracovního trhu, zdravotnictví a daní
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses