Finanční analýza Východočeská energetika, a.s. - Bartošová, Kristýna; Vávrová, Hana, 1970-; Oščatková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Východočeská energetika, a.s. za pomoci finanční analýzy a jejích nástrojů jako jsou horizontální a vertikální analýza, poměrové ukazatele či bonitní a bankrotní modely. V teoretické části je uvedena metodika finanční analýzy, v praktické části jsou pak předchozí poznatky aplikovány na konkrétní podnik
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses