Globální problém populační se zvláštním zaměřením na rozvojové země - Jurníčková, Lenka; Jeníček, Vladimír, 1932-; Harmáček, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá problematikou populace v rozvojových zemích, stručně charakterizuje globální problém poulační i obecně, přibližuje jeho význam, popisuje jeho historický i pravděpodobný budoucí vývoj. Podrobnšji se však věnuje jeho specifické podobě v rozvojových zemích, analyzuje příčiny jeho vzniku a důsledky, rozvádí současnou situaci a hodnotí možná řešení
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; rozvojové země; bakalářské práce; developing countries; bachelor's theses