Vyhodnocení podnikatelského záměru firmy Rain Softworks - Dvořák, Petr (2008)
Práce se zabývá vyhodnocením podnikatelského záměru nově začínající firmy, která hodlá poskytovat služby v oblasti internetových aplikací. V práci je uveden postup ohodnocení, který je možné použít u jakékoliv obdobné firmy