Vyhodnocení podnikatelského záměru firmy Rain Softworks - Dvořák, Petr; Neumaierová, Inka, 1960-; Volencová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá vyhodnocením podnikatelského záměru nově začínající firmy, která hodlá poskytovat služby v oblasti internetových aplikací. V práci je uveden postup ohodnocení, který je možné použít u jakékoliv obdobné firmy
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses